Hodnocení obchodu

5,0 333 hodnocení
Přidat hodnocení
5
332x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora | 17.11.2018
Krásné, hezky pečlivě zabalené a dáreček k tomu, doporučuji :)
MM Avatar autora | 16.11.2018
Jsem moc spokojená Krásný věci rychlé dodání , vše oka :-)
M Avatar autora | 16.11.2018
krásné originální dárky, pečlivě zabalené + hezký dáreček :-) doporučuji, určitě zde nakoupím znovu
A Avatar autora | 15.11.2018
Aj na Slovensko všetko v poriadku, rýchlo odoslané. Hrnčeky sú naozaj krásne a kvalitné. Veľmi ďakujem za darčeky :-)
SM Avatar autora | 15.11.2018
VA Avatar autora | 14.11.2018
Spokojená a mohu jen doporučit. Moc dekuji :)
OP Avatar autora | 14.11.2018
Naprostá spokojenost
SM Avatar autora | 14.11.2018
Avatar autora | 13.11.2018
Dnes mi přišel hrneček. Musím říct že tak krásně zabalené jsem to nikde nezažila. K tomu přáníčko s přáním krásného dne mi hned vylepšilo den :) Krásné, rychlé dodání a milé. Můžu jen doporučit.
Avatar autora | 12.11.2018
Krásný hrneček
JK Avatar autora | 12.11.2018
Velmi spokojená, dodací lhůta perfektní a ještě jsem dostala k objednávce milý dárek. Hrneček je nádherný.Velmi doporučuji
EP Avatar autora | 11.11.2018
Úžasný, krásný, oper velika spokojenost jako vždy ????
VP Avatar autora | 11.11.2018
Krásné, originální, milé! :)
PK Avatar autora | 10.11.2018
Úžasné hrnečky ale hlavně vzkaz ručně napsaný i s pranickem moc potěší ❤️
TZ Avatar autora | 10.11.2018
Maximální spokojenost!
KV Avatar autora | 10.11.2018
Super
LB Avatar autora | 8.11.2018
Maximální spokojenost. Krásně zabalené. Milý dáreček ručně psané přání krásného dne. Doporučuji.
MR Avatar autora | 8.11.2018
Hrneček krásný, odpovídá obrázku. Perfektně zabalené. Rychlé dodání: za dva dny byl doma :)
ŠV Avatar autora | 6.11.2018
Ano
JB Avatar autora | 6.11.2018
Jsem velice spokojena a překvapena jak rychle zboží přišlo. Věci odpovídají obrázkům a ještě jsem dostala i něco navíc. Za mě super!!!

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 334

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.