Hodnocení obchodu

5,0 660 hodnocení
Přidat hodnocení
5
659x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora | 14.9.2019
Super
BS Avatar autora | 8.9.2019
Rychlé a bezproblémové dodání.
MR Avatar autora | 7.9.2019
Rychle a úžasná komunikace
L Avatar autora | 4.9.2019
Super zboží. Dodání rychlé a bez problému. Děkuji.
AR Avatar autora | 28.8.2019
Úžasný obchůdek, všem ho doporucuji.
MP Avatar autora | 27.8.2019
Milé překvapení v podobě přání s ručně psanym vzkazem a pěkně zabaleno v krabičce. Hrneček je krásný. Spokojenost veliká.
RL Avatar autora | 27.8.2019
Vše skvěle
K Avatar autora | 27.8.2019
Krásné zboží, rychlé dodání, příjemná spolupráce
ML Avatar autora | 27.8.2019
Krásné zboží, rychlé dodání, naprostá spokojenost
A Avatar autora | 26.8.2019
Doporučuji, rychlé dodání, vše bez problému, hrneček krásný. Skvělý obchod.
A Avatar autora | 22.8.2019
Krasne,kvalitni,rychle dodani...velika spokojenost
JM Avatar autora | 21.8.2019
Byla jsem velice mile překvapena. Krásný hrnek, rychlé dodání a úplně krásný osobní přístup, kdy jsem měla v balíčku lízátko a ručně psané poděkování za nákup. Člověku až spadne brada, že tu práci někdo dělá vážně s láskou. Moc děkuji, určitě jsem nenakupovala naposled.
IP Avatar autora | 20.8.2019
velmi spokojna som , rychle a kvalitne dodanie
LK Avatar autora | 20.8.2019
Nad moje očakávania, bol mi dodaný aj zápisník a dakovna pohľadnica, čo má veľmi potešilo. Vrelo odporúčam a ešte raz fakujem.
DR Avatar autora | 19.8.2019
☆☆☆☆☆
MS Avatar autora | 19.8.2019
Z nákupu v tomto obchodě jsem vždycky nadšená. Osobní přístup, krásné věcičky, ručně napsaný vzkaz .....dobrůtka jako dárek. Ráda se vrátím!!! Děkuji
GB Avatar autora | 19.8.2019
Z nákupu mám velikou radost. Dodací doba byla neuvěřitelně krátká. Komunikace s obchodníkem perfektní, velmi vštřícná paní ochotna pomoci. Objednávala jsem porcelánové hrdinky, které vypadají velice kvalitně a ty potisky jsou naprosto úchvatné. Objednávala jsem jako dárek a věřím, že obdarovaní budou potěšeni. Dále jsem objednávala blok a sešit , vše zatavené do folie, takže neošmatané. Velmi oceňuji krásný dárek k nákupu, ikdyž se jednalo o nakup za pár korun +ještě další dárek jako překvapeni ❤️. Vše bylo velmi precizně zabaleno, aby nedošlo k poškození během dopravy. VELIKÉ DÍKY, určitě budu objednávat znovu. ????
DB Avatar autora | 19.8.2019
Super a kvalitní výrobky
OI Avatar autora | 19.8.2019
perfektní komunikace, dodání do 24 hodin, krásné zboží, přáníčko navíc, naprostá spokojenost
MD Avatar autora | 18.8.2019
Krasny dobry den, chtela bych jeste jednou moc podekovat za nadherne veci co mi od vas přišly. Nejenze jsou uzasny, ale jeste ty krabicky, ktere jsou ozdobene. Je videt že si na kazde objednavce davate zalezet. Jsem moc rada, ze jsem mohla svoji koupi podporit vas obchod. Je videt, ze svoji praci mate moc radi a vse delate peclive a s laskou. Diky moc a hezky den.

Stránka 1 z 34 , položek celkem: 661

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.