Hodnocení obchodu

5,0 1068 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1067x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Magdalena | 20.9.2020
Velmi spokojená.Rychlé vyřízení objednávky, kvalitní výrobek a pro mě velmi milé,ručně psané, poděkování za nákup.
KS Avatar autora Karolína Skalová | 17.8.2020
Děkuji za rychlé vyřízení a dodání mé objednávky, také za dáreček navíc a přání s ručně psaným vzkazem :)
ZP Avatar autora Zuzana Pavlů | 17.8.2020
velmi, rychlost a spolehlivost na jedničku :-), dokonce i poděkování za nákup...moc potěšilo!!!
PK Avatar autora Pavel Kotek | 1.8.2020
Vše perfektní
JK Avatar autora Jana Kučerová | 31.7.2020
Aby mi někdo od koho nakupuji věc za pár korun, se zbožím poslal rukou psané poděkování a přání hezkého dne, se mi ještě nestalo. Lidi ještě nejsou tak zkažení. Děkuji!
MK Avatar autora Marcela Koplová | 26.7.2020
Velká spokojenost, poděkování za dárečky prodejci.
IL Avatar autora Ivana Lamačová | 26.7.2020
Jsem velmi spokojená zboží je perfektní komunikace rychlá
IL Avatar autora Ivana Lamačová | 24.7.2020
Velmi spokojená doporučuji
NK Avatar autora Nikola Kapounová | 20.7.2020
Mohu jen doporučit:)
LK Avatar autora Lenka Kolářová | 15.7.2020
Ano, rychlé dodání, vše v pořádku.
MS Avatar autora Miroslav Skoumal | 8.7.2020
Super
BS Avatar autora Barbora Skořepová | 1.7.2020
Perfektní !!!! Nádherné zboží, skvěle zabalené, rychlost odeslání , celková maximální spokojenost ????????????❤️☘️
KL Avatar autora Kristýna Lukáčová | 29.6.2020
S nákupem jsem velmi spokojena. Vše vypadá moc hezky a zboží došlo hned druhý den! Mohu jen doporučit. :-)
LB Avatar autora Lucie Baďurová | 29.6.2020
Rychlé dodání, komunikace, spokojenost s dárky.
M Avatar autora Markéta | 29.6.2020
Doporučuji všem, maximální spokojenost, rychlé doručení s překvapením uvnitř. Děkuji.
IA Avatar autora Irena Anschlagová | 29.6.2020
.
Š Avatar autora Šárka | 29.6.2020
Vše krásné. Stejné jako na fotce a ještě v den objednání i odesláno, takže opravdu rychlé dodání. Naprostá spokojenost. A všem velmi doporučuji. Děkuji
RP Avatar autora Renata Pšeničková | 29.6.2020
Nádherný hrníček ???? doporučuji
PP Avatar autora Petra Polínková | 29.6.2020
Super,maximální spokojenost i s milým překvapením. Doporučuji a moc děkuji.
PK Avatar autora Pavlína Kyselková | 29.6.2020
Rychlé dodání

Stránka 1 z 54 , položek celkem: 1069

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.