Hodnocení obchodu

5,0 1196 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1195x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michaela | 10.5.2021
Spokojenost ????
D Avatar autora Daniela | 10.5.2021
Rychlost dodání,s výrobkem i balením jsem byla spokojená, určitě doporučuji
V Avatar autora Vlaďka | 9.5.2021
Rychlost dodání ,krásný dárek . Doporučuji
M Avatar autora Michaela | 9.5.2021
Spokojenost
R Avatar autora Renáta | 9.5.2021
Krásný dáreček. Balíček přišel obratem. Vše na 100% Děkuji
ON Avatar autora Ondřej Novotný | 9.5.2021
Spokojenost
I Avatar autora Iveta | 9.5.2021
Naprostá spokojenost. Výrobky odpovídají nabídce, precizně zabalené, rychle dodání. Rozhodně doporučuji
K Avatar autora Kateřina | 9.5.2021
Moc krásný dárek a rychle dodání ????☺️
N Avatar autora Nikola | 8.5.2021
Krásný dárek.
H Avatar autora Hana | 8.5.2021
Skvely darek, udelal velkou radost.. Doporucuji vsem.. :)
Š Avatar autora Šárka | 5.5.2021
Jsem hodně spokojená je to krásný dárek a rychlé dodání.
K Avatar autora Kristyna | 4.5.2021
Super obchod, velmi rychlé odpovědi na emaily, extra rychlé vyřízení obj. i odeslání. Rozhodne doporucuji :)
H Avatar autora Hana | 3.5.2021
Dražší, ale rychle pořízený dárek v požadované kvalitě, pěkně zabalený. Rychlost odeslání je přímo blesková.
J Avatar autora Jana | 3.5.2021
Naprostá spokojenost. Hrneček vypadá nádherně. v krásné dárkové krabičce. Luxus! A obrovská rychlost dodání. Děkuji moc.
PF Avatar autora Petra Faitova | 27.4.2021
jsem spokojena kupovala jsem hrnecek mamince ke dni matek a je to krasny a za tu cenu to rozhodne stoji .A dodani velmi rychle velika spokojenost .Doporucuji
TB Avatar autora Tereza Bekteshi | 25.4.2021
Velice moc. Doporučila bych všem. Rychle dodání. Žádné problémy. Mohu jen doporučit!! A to jakou měla moje maminka radost to nemluvím. Slzička ukápla.
KB Avatar autora Klára Brožová | 25.4.2021
Vždy maximálně spokojená
KB Avatar autora Klára Brožová | 14.4.2021
Vždy když zde nakoupím jsem maximálně spokojená.... Rychlé dodání krásně zabalené.... A krásné zboží....
KF Avatar autora Kristýna Falářová | 3.4.2021
Spokojená, rychle dodání a perfektně zabalene????
DM Avatar autora Daniela Malá | 30.3.2021
Super obchod

Stránka 1 z 60 , položek celkem: 1197

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.