Hodnocení obchodu

5,0 1091 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1090x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LV Avatar autora Ladislav Vrtaňa | 1.12.2020
Zboží dorazilo rychle a v pořádku. Děkuji
MN Avatar autora Michaela Nebeská | 1.12.2020
Naprosto úžasný obchod ???? Zboží je vždy odeslané rychlostí blesku. Balíčky jsou nádherné a krásně zabalené. A vždy nějaký kouzelný dáreček k tomu. Děkuji a těším se na další nákup ❤️
J Avatar autora Jarmila | 30.11.2020
Maximální spokojenost.
AM Avatar autora Alice Marešová | 30.11.2020
Maximální spokojenost????
VK Avatar autora Veronika Kašpárková | 24.11.2020
Doporučuji, kvalita výrobku je super a doprava je rychlá. Komunikace je taky super. Jsem velice spokojena :)
VV Avatar autora Veronika Vejdovská | 24.11.2020
Opravdu krásný dárek! Rychle dodané a jsem velice spokojena.
I Avatar autora Iveta | 24.11.2020
Perfektní! Dělala jsem větší objednávku, rychle dodané, vše dokonale zabaleno, sama jsem měla pocit, že si rozbaluji dárek :) A jeden navíc jako pozornost tam opravdu byl! Super!!!
A Avatar autora Adéla | 24.11.2020
Spokojenost hlavně zabaleno hezky super ????
M Avatar autora Monika | 23.11.2020
Výborná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, zboží perfektní za dobrou cenu, jsem nadšená, určitě zde nenakupuji naposled
R Avatar autora Renata | 23.11.2020
Vše ok
H Avatar autora Helus | 21.11.2020
Spokojenost. Rychlost doručení, perfektně a pečlivě zabalené.
D Avatar autora Denča | 16.11.2020
Rychlé dodání a perfektní zpracování. Opravdu jsem velmi spokojená :-)
T Avatar autora Týna | 15.11.2020
Doporučuji, rychlé dodání. Kupovala jsem hrneček jako dárek, přítel bude nadšený.
P Avatar autora Pavla | 15.11.2020
100% doporučuji... rychle dodáno, zboží moc pěkné a udělalo radost.
M Avatar autora Michal | 14.11.2020
Vše perfektní, nádherné zboží, skvěle zabalené, rychlost odeslání. Maximální spokojenost. :-)
D Avatar autora David | 9.11.2020
Super obchod. Rychlé dodání a krásné překvapení pro maminku. Milá majitelka obchodů. Za mě veliká spokojenost a jen chvála. Děkuji
K Avatar autora Kateřina | 8.11.2020
Už druhým rokem zde nakupuji dárky na vánoce a veliká spokojenost. Vždy rychle vyřízeno, posláno i doručeno. Krásně zabaleno a i malý dárek navíc nás vždy potěší. Zboží vždy skvělá kvalita. Rozhodně doporučuji!!!
VH Avatar autora Veronika Huňáčková | 4.11.2020
Úžasně zabalené. Jsem nadšená. A ještě propiska jako dárek. Super. :)
A Avatar autora Andrea | 29.10.2020
Vše super, balení i rychlost dodání :-)
P Avatar autora Pavlina | 26.10.2020
rychle doručeno, v super balení a potěšil i dárek navíc...hodně potěšil, děkuji..a podobné sešity jsem jinde nenašla a rozhodně ne za tuto cenu

Stránka 1 z 55 , položek celkem: 1092

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.